HEB JE EEN ONTWERP NODIG

voor online of offline toepassingen?

Grip op Media werkt samen met Studio Hallo op het gebied van grafisch ontwerp en vormgeving.

We houden de lijntjes lekker kort en denken graag met je mee! Maak een afspraak voor meer informatie.

Samen bespreken we jouw ideeën. Wil je een nieuw logo, een (nieuwe) huisstijl voor je bedrijf, een informatieve website, brochure of een e-mail nieuwsbrief?

Wat jij ook zoekt, wij gaan er iets moois maken aan de hand van jouw wensen.                                                                                                                                                                                                                                

EEN FANTASTISCH PRODUCT

hoeft niet de wereld te kosten

We leveren handelsdrukwerk en sterk promotionele producten. Van een visitekaartje tot een brochure, van notitieblokken tot spandoeken en nog heel veel meer producten die bedrukt kunnen worden. Laat je inspireren en vraag ons rustig om advies en de mogelijkheden!

WIJ ZIJN JE GEHEIME WAPEN

Wil jij je bedrijf op een effectieve manier onder de aandacht brengen en geeft dat het gevoel alsof je op zoek bent naar een speld in de hooiberg? Klanten verwachten nu eenmaal van je dat jij je zaakjes op orde hebt. Dat je promotionele drukwerk van topkwaliteit is, dat je producten op de juiste manier gepromoot worden maar ook dat je website responsive en duidelijk is.

We kunnen je prima helpen om online perfect voor de dag te komen. We willen dat jouw bedrijf groeit en je producten verkocht worden, dus ook via een mooie website, webshop en/of online marketing. We houden het simpel en komen onze beloftes na. We behandelen je met respect en zullen je niet bezwendelen met vakjargon. Bel ons en laten we het over je volgende uitdaging hebben.

We houden van leuke gesprekken en nieuwe ontmoetingen.

Dus ook met jou.